NL Doet activiteiten uitgesteld

Uitstel NL Doet

Dit jaar doet TTC (weer) mee aan NL doet. In verband met de coronamaatrelen zijn dit jaar vanuit het Oranje fonds de NL -doet activiteiten gepland op vrijdag 28 en 29 mei in plaats van zoals gebruikelijk in maart. TTC heeft zich ook aangemeld hiervoor.

We willen tijdens deze dagen buiten schilderwerkzaamheden verrichten (kozijnen, deuren en overkapping schilderen). Daarnaast moet de oefenkooi opgeknapt worden en de minibaan opgeruimd worden. De stoeptegels van het terras moeten er uit en opgestapeld worden, zodat er opnieuw bestraat kan worden. Ook kan er alweer gesoeid worden, onkruid verwijderd worden en voorbereidingen getroffen worden voor het aanbrengen van de beplanting achter de banen.

Echter gezien de huidige maatregelen het (nog) niet toestaan om in groepsverband activiteiten te organiseren om het park netjes te maken, heeft het bestuur van TTC besloten om deze klusactiviteiten uit te stellen naar een nader te bepalen datum. De coronabeperkingen geven op dit moment weinig tot geen ruimte om bovenstaande klussen in (kleine) groepjes uit te voeren. Zodra stap 3 van van het openingsplan doorgevoerd wordt kunnen we met 4 personen tegelijk per dagdeel klussen aanpakken.