Sponsor worden?

TTC biedt met het sponsorplan haar sponsoren een uitgebreid pakket aan verschillende sponsormogelijkheden, waarbij de sponsor zich kan profileren bij potentiele klanten en consumenten. Hierbij houdt TTC rekening met de diversiteit van de verschillende bedrijven om voor een ieder een sponsormogelijkheid te bieden welke aansluit bij de wensen en (financiele) mogelijkheden van het bedrijf. Zo zijn er mogelijkheden voor korte periode (jaarlijks) en mogelijkheden voor een langere periode (op basis van contract voor bepaalde periode). Voor ieder budget is er de mogelijkheid om sponsor te worden. U kunt al sponsor worden voor 25,- euro per jaar.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar het sponsorplan van TTC.

Bekijk ook het sponsorprogramma van 2015 met nog meer informatie.

Bedrijfsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Kies je sponsorplan. Meerder opties mogelijk.
 A1: Bedrijfsnaam/Logo-blokje op de website A2: Bedrijfsnaam/Logo-blokje op de website A3: Bedrijfsnaam/Logo-blokje op de website B1. Standaard reclame borden 286mm x 439mm B2. Grote reclame borden 439mm x 690mm C1: Winddoek 6x2m C2: Winddoek 12x2m D: Naam bedrijf verbinden aan toernooi E: Shirtsponsor/adoptie van een jeugd competitieteam F: Voorkeurs-leverancier G: Naambordje in de kantine bij de sponsorclub van TTC voor bedrijven en particulieren H: Wedstrijdtelbord

Heb je nog overige vragen?

Wil je je logo meteen meezenden?