Nieuwsbrief | Maart 2015

Door | 17 april 2015

Het is alweer halverwege maart 2015 en hebben we er zin in om van seizoen 2015 een geweldig en sportief tennisseizoen te maken? Het bestuur in ieder geval wel!

Graag informeren wij jullie middels deze nieuwsbrief over de meest actuele zaken.

Om te beginnen met het allerbelangrijkste. De banen zijn zo goed als klaar voor het volgende seizoen. Met dank aan Bauke Kobus, Dirk Babois, Theseus Hellinga en Johan Kempenaar. In ruim twee weken hebben zij de banen speelklaar weten te krijgen. Ook bedankt JK BOUW voor het beschikbaar stellen en vervoer van de tractor en de familie Walstra voor het beschikbaar stellen van hun aanhangwagen om het gravel ter plaatste te brengen.

Ook belangrijk nieuws is dat TTC eindelijk een website heeft. Even dachten we dat het er nooit van zou komen maar mede dankzij Elachouri Design kan vanaf nu alles actueel aangeboden en geraadpleegd worden via www.tilstertennisclub.nl. Ook is er een e-mailadres voor TTC te weten info@tilstertennisclub.nl.

Met de komt van de website is besloten te stoppen met het clubblad. Alle adverteerders in het clubblad zijn hierover geïnformeerd en zij worden op korte termijn benaderd voor andere sponsormogelijkheden.

Verder laten wij jullie graag weten dat op dinsdag 17 maart een afvaardiging van het bestuur wederom een gesprek heeft gehad met de gemeente over de financieringsmogelijkheden van renovatie van de tennisbanen en accommodatie. Evenals het gesprek in december 2014 is ook dit gesprek positief verlopen en zullen we aan de slag gaan met een concreet plan (inclusief planning en prioritering en nieuwe offertes).

In april starten we met 4 competitieteams aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Heren 50 + (donderdagavond), heren 17+ (zaterdag) en jongens 11-17 en meisjes 11-17 jaar (vrijdagmiddag/avond). Op de website kun je zien wanneer er tegen wie gespeeld moet worden door op uitslagen de klikken in het menu competitie.

In juni staat er een tennistrainingskamp gepland voor de jeugdleden. De locatie is inmiddels bekend. We gaan kamperen en trainen in Midwolda (GRN) bij Blauwestadhoeve. Blauwestadhoeve sponsort ons tenniskamp door hun tennisbanen tijdens ons kamp geheel kosteloos beschikbaar te stellen.

Wij vragen jullie hen te helpen de leukste groepsaccomodatie van Groningen te worden door een stem uit te brengen op  https://www.groepen.nl/award, kies Groningen, Midwolda Blauwestadhoeve. Stemmen kan tot en met 15 april.