Nieuwsbrief | Februari 2015

Door | 3 februari 2015

Leden, toekomstige leden, sponsoren, bezoekers en alle andere lezers,

Welkom allemaal op de website van TTC. Op deze website hopen we iedereen op de hoogte te houden van onze plannen, actuele zaken en activiteiten, competities, evenementen en toernooien.

Even leek het alsof het nooit zover zou komen: maar dan toch… eindelijk hebben we als TTC een website!

We hebben de afgelopen maanden alweer het nodige gedaan qua voorbereiding voor het nieuwe seizoen, maar het belangrijkste moet nog gebeuren, namelijk het speelklaar maken van de banen.

In november is een afvaardiging van het bestuur in gesprek geweest met de gemeente Achtkarspelen over de mogelijkheden m.b.t. renovatie van de tennisbanen en de kleedaccommodatie. Renovatie van zowel de kleedaccommodatie als de banen is op korte termijn niet aan de orde, aangezien hier geen financiële middelen beschikbaar voor zijn vanuit de gemeente. TTC komt op termijn (2020) in aanmerking voor subsidie t.b.v. renovatie van de kleedaccommodatie. Het onderhoud van zowel de banen als de accommodatie en eventuele renovatie van de banen lijkt vooralsnog voor eigen rekening van TTC te komen.

Dit betekent dat we voor dit jaar uit eigen middelen er in ieder geval er voor moeten zorgen dat de banen er weer strak en netjes voor liggen bij de start van het seizoen en dat we met de gemeente en sponsoren in gesprek zullen moeten hoe we voor de lange termijn ervoor kunnen zorgen dat we (ook bij een beetje neerslag) bespeelbare banen houden.

Dus als het lenteweer zich weer aandient en het bij iedere tennisser weer begint te kriebelen, dan gaan we met zijn allen aan de slag en maken we er weer het beste van binnen de mogelijkheden die we nu hebben. We hopen in ieder geval op de hulp van onze leden te kunnen rekenen, want vele handen maken licht werk en alles wat we zelf kunnen doen is kostenbesparend voor de vereniging.